Promatraj! Reci, što osjećaš? (HR-CUR-645)

Razvojni plan škole ima za cilj očuvanje mentalnog zdravlja zaposlenika i učenika kao i prepoznavanje emocija. S obzirom da se razvojnim planom vode i predmetni kurikulumi, “Promatraj! Reci,što osjećaš?“ je upravo jedan od načina realizacije istog. U ovom scenariju će biti riječi o povezivanju njemačkog jezika kojeg učenici uče kao drugi strani jezik, povijesti i umjetnosti.Temelj scenarija će biti Europeana izložbe i galerije te sadržaji vezani za temu urbane umjetnosti, naglasak će biti na gradu Berlinu i emocijama .

This learning scenario has been developed during the “Digitalno obrazovanje s kulturnom baštinomonline course. The course aimed to improve teachers’ understanding of cultural heritage in order to efficiently integrate it into their lessons and practices. The courses can be accessed here.

Author: Nusreta Murtič

Age of students: 13-14

Subject and topic: Njemački jezik, likovna umjetnost, povijest/ Svijet jezika i umjetnosti-izražavanja osjećaja i opisivanja ljudi, stvari i mjesta

Would you like to know more about this learning scenario? You can download it below:

CC BY 4.0: the featured image used to illustrate this article has been found on Europeana and has been provided by the City Museum Berlin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial